Kensington en Kane BFT blijven boven in meedoen

Hulshorst

Kane

Zowel in de competitie midden als in de nationale competitie blijven de hengsten Kensington en Kane, allebei zonen van Bocellie, bovenin mee doen. In Hulshorst haalde  Kensington de tweede plaats in de competitie midden. Kensington heeft altijd plezier in het werk en weet zich met zijn deftige front en zijn actie steeds in de kijker te rijden. Heraut wist met een goede verrichting in Hulshorst vijfde te worden en Anton werd er vierde. 

Zweeloo

In Zweeloo was de vierde nationale competitie voor Kane BFT, de goedgekeurde hengst van Brian Franken. Ook deze keer zat er een mooie tweede plaats in voor Kane die  zich altijd met veel inzet presenteert. Met nog één presentatie heeft Kane dit jaar aan zijn KWPN-verplichtingen voldaan en  wat de nationale competitie betreft staat hij op plaats twee. Heraut kwam in de nationale grote limiet niet bij de overrijders maar het betrof een grote groep hele beste paarden en dan kan dat er inzitten. 

Ons span wist zich niet bij de jury in de kijker te rijden en dat was wel zeer teleurstellend. De paarden showden zich met veel eenheid in het front en actievol bewegend. Ze bleven er keurig rechtgesteld en met veel allure overheen kijken. 

Kensington
Heraut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*