Kane BFT sluit competitie af met twee tweede plaatsen

In Groningen was de finale van de nationale competitie waarin wij de KWPN-hengst Kane BFT, een zoon van Bocellie, van Brian Franken presenteerden en waaraan Kane verplicht was deel te nemen.

Kane

Hij was altijd in de top van het klassement te vinden en dat lukte hem ook nu weer, hij werd tweede in de dagwedstrijd. Vervolgens werd de eindstand van deze competitie bekend gemaakt en ook daarin werd Kane eervol tweede. De hengst scoorde 46 punten uit zijn vijf beste wedstrijden, een mooi resultaat voor de vierjarige hengst die zich altijd optimaal in wil zetten. Brian Franken fokte Kane zelf uit de stermerrie Donna, een dochter van Unieko.  

Kane

Veulens van Kane

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*