Kensington reserve kampioen en span wint

Kensington

CH Hellendoorn is altijd een heel mooi concours en we behaalden er ook mooie successen. Onze Kensington, een zoon van Bocellie, was uitgenodigd voor deelname aan het VTN-kampioenschap voor vierjarige tuigpaarden. In de competitie Midden is hij er ook steeds vooraan bij en ook tijdens deze kampioenswedstrijd deed hij het heel goed. Hij blijft er met veel inzet voorgaan en hij houdt van showen. Zijn voorlopige derde plaats kon de hengst Kensington omzetten in het reservekampioenschap. Kensington komt uit de Larda-stam van Gerrit van Manen en is gefokt door Cornelis Mooiweer uit Doornspijk. 

Span 

Kensngton

Heraut, die zich weer goed showde, kwam niet verder dan plaats vier. Maar in het span naast Anton, waar beiden zich met heel veel front showden, werd het de eerste plaats. 

Heraut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*