Het jaar 2019

Afgelopen jaar wisten wij met onze concourspaarden regelmatig in de kopgroep te eindigen en ook dit jaar ging er weer twee kampioenslinten mee naar Wesepe.

Een mooi succes voor Brian Franken was dat zijn eigen gefokte hengst Kane BFT, een zoon van Bocellie die wij voorbrachten, werd goedgekeurd. De toelichting van hengstenkeuringscommissievoorzitter Johan Hamminga was heel mooi. Kane werd omschreven als een hengst met scherpe reflexen, een heel fijn karakter en Hamminga prees de hengst vanwege het feit dat hij zo fijn te rijden was waarmee Hamminga de bevindingen van de trainingsleider weergaf. Wij brachten Kane uit in de nationale competitie waar hij één maal won en met nog vier tweede plaatsen werd hij in de einduitslag ook tweede. Hij was de beste KWPN-competitiehengst van dit jaar en werd daarvoor beloond met een fraaie KWPN- statiedeken. 

Kensington

In de competitie Midden brachten wij de Bocellie-zoon Kensington uit. Ook deze donkerbruine hengst wist steeds in de kopgroep van het klassement te excelleren. In het kampioenschap voor vierjarige tuigpaarden werd hij heel fraai tweede. 

Heraut

Heraut, de zoon van Bentley VDL, presenteerde zich ook meerdere malen heel groots. Hij won, hij werd drie maal tweede en plaats vijf was zijn laagste plaats. 

Kampioen

Ons span Anton (v. Sire) en Heraut was er ook steeds vooraan bij. Twee eerste plaatsen en het Hippiade kampioenschap werden hun deel. Daarbij was ook diverse keren plaats twee het resultaat.

Obrian HJ

Voor J. Bloemert brachten wij het veulen Obrian HJ, een zoon van Kane BFT, voor. De bruine mocht naar de CK Norg waar hij in een grote groep hengstveulens uitkwam op de vierde plaats. 

Dank

Wij danken een ieder voor in het in ons gestelde vertrouwen en hopen in het komende jaar U weer van dienst te mogen zijn. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*