Norbert FS goedgekeurd

Na het zo’n drie weken durende verrichtingsonderzoek is onze hengst Norbert FS in het stamboek ingeschreven. Norbert moest in het begin even wennen aan z’n nieuwe stal en aan z’n nieuwe trainer en verzorgers. Maar op het eindexamen was hij weer helemaal fit. Met constant de oortjes naar voren showde hij zich heel blijmoedig met veel takt. Het beeld was heel vrij, blij en lichtvoetig.

Norbert FS is een zoon van Urgent. Zijn moeder  Georgina, die een stokmaat van 1.69 m heeft, is een sterdochter van Waldemar. Norbert FS is met 9,2% laag-gem. verwant.

De huldiging van Norbert FS was voor ons allemaal een heel mooi moment. Norbert behaalde drie maal een 8 waaronder voor achterbeengebruik, vier maal een 7,5 en ,één maal een 7. Norbert werd extra geroemd om zijn zuivere en goede stap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*