Veel bezoekers op onze hengstenshow

Zaterdag 25 maart kwamen de leden van Warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek bij ons op bezoek en met deze belangstelling waren wij uiteraard zeer vereerd. Maar ook andere belangstellenden waren hartelijk welkom op onze hengstenshow en dat leverde veel publiek op. We begonnen met de heel best optredende 2e bezichtigingshengst Kanjer, een zoon van Urgent (uit Zoraya ster van Sire, fokker en mede-eigenaar Nico Kemp, voor de concourswagen. Hij kwam ook aan de hand. Van Kanjer toonden we ook een tweejarige dochter uit een Sir Arie-stermerrie en een tweejarige zoon uit een Waldemar-stermerrie.

Vervolgens kwam de extra showende KWPN-hengst Kane BFT (v. Bocellie) van Brian Franken aan de hand. Van Kane BFT toonden we vier nakomelingen. Dat waren de bijzonder temperamentvolle en best showende  premiehengst Obrian, Kane’s geweldig optredende driejarige dochter Pederose die uit elite sportmerrie Fiderose (v. Patijn) komt, Kane’s driejarige zoon de sterhengst Prince Kane en het veulen van Kane uit de keurmerrie Elfie (v. Urgent).

Dan kwam de KWPN-hengst Norbert FS (Urgent x ster van Waldemar) aangespannen maar ook aan de hand in de baan en voor zijn optreden was er veel applaus. Van Norbert kwamen twee nog hele jonge maar al actievol bewegende veulens met veel tuigtypische opdruk in de baan.

Ook genieten was het van Intens, de elitemerrie van Urgent uit de elitemerrie Catharina HBC (v. Tendens HBC). Heel mooi was het dat de familie Bloemert uit Staphorst er ook was, zij hebben Intens, Norbert en Obrian gefokt hetgeen natuurlijk een geweldige fokkerssucces is.

Dan kwam de keurmerrie Mereda II (Eebert x Ereda ster van Waterman) van Meo Veldhuizen aan de hand in de baan en deze vosmerrie maakte heel veel indruk met haar bijzonder tuigtypische optreden. René van der Kuil begeleidde deze middag met zeer deskundige en uitgebreide toelichtingen op de paarden waarvoor dank. Ook dank aan allen die er waren voor de getoonde belangstelling. Afgaande op de reacties mogen wij van een geslaagde hengstenshow spreken. Stal Saris staat u graag ten dienste.

Zie hier de foto’s

Fotos gemaakt door Sharon Huis in T Veld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*